Hidroizolatii

HIDROIZOLATII

Deqoria îți pune la dispoziție soluții pentru etanșarea clădirilor în scopul protejării acestora de factorii de mediu la care sunt expuse constant și de acțiunea dăunătoare a apei sau umidității: hidroizolațiile poliuretanice. Datorită soluțiilor noastre, care pot fi folosite la interior sau la exterior, integritatea clădirilor și a spațiilor poate fi păstrată un timp îndelungat.

Unde este necesară etanșarea prin hidroizolații poliuretanice?

Hidroizolațiile sunt utile atât în interior, cât și în exterior. Indiferent dacă ai nevoie să impermeabilizezi o baie, o terasă, un balcon, un acoperiș, o verandă sau o pardoseală, hidroizolația poliuretanică este cea mai bună investiție pe care o poți face, fiind soluția care va rezolva problemele pe termen lung.

Care sunt avantajele hidroizolațiilor poliuretanice?

Alegând un sistem de hidroizolații poliuretanice de la Deqoria vei beneficia de calitate și produse cu caracteristici superioare, a căror utilizare îți oferă avantaje pe termen lung.


  • Etanșeizare eficientă și durabilitateDatorită elasticității membranei poliuretanice, care rezistă la eventualele deformări sau denivelări ale substratului, aceste hidroizolații reprezintă soluția perfectă de etanșeizare pe termen lung.
  • Acoperire uniformă, omogenă, netedă, extrem de finăPelicula care se obține din turnarea unei hidroizolații poliuretanice este flexibilă și asigură acoperirea perfectă a suprafeței.De asemenea, se aplică în suprafață continuă, iar lipsa liniilor de îmbinare exclude riscul de creștere a vegetației nedorite.
  • Aderență excelentăHidroizolațiile poliuretanice au o compatibilitate ridicată de fuziune cu aproape toate materialele din care ar putea fi construită suprafața suport. Acestea pot fi aplicate pe diverse tipuri de suprafețe: beton, cărămidă, ceramică, metal, țiglă, mortar, gips și altele.
  • Caracteristici tehnice excelenteDintre proprietățile hidrolațiilor poliuretanice putem aminti rezistența termică, rezistența la uzură, rezistența la substanțele chimice, rezistența la abraziune, rezistența la factorii climatici extremi (nu se fisurează și nu se deformează la temperaturi extreme), rezistența la razele UV, rezistența mecanică.

Prin ce se disting hidroizolațiile Deqoria?

Hidroizolațiile de la Deqoria asigură etanșarea suprafețelor, sigilându-le în mod corespunzător.

Datorită aplicării rapide și simple, aceasta este cea mai bună alegere pe care o poți face, deoarece economisești timp și bani.

Proprietățile extrem de avansate din punct de vedere tehnologic asigură protecția de care clădirea ta are nevoie.

Ce soluții poți găsi la Deqoria?

Deqoria îți pune la dispoziție o gamă completă de hidroizolații:
  • Hidroizolații pentru baie tricomponente
  • Hidroizolații pentru exterior bicomponente
  • Kit-uri de injectare pentru tratarea fisurilor
Indiferent de soluția aleasă, îți garantăm calitate și rezultate durabile, care nu vor necesita reparații sau intervenții un timp extrem de îndelungat, de ordinul zecilor de ani.

Hidroizolații baie tricomponente

Baia este adesea afectată din cauza stropilor de apă și a nivelului ridicat de umiditate. De asemenea, aburul prezent constant în baie poate afecta încăperea. Toate aceste probleme pot fi evitate dacă în baie este utilizată soluția optimă pentru hidroizolare.

Deqoria îți pune la dispoziție variante excelente pentru a proteja baia de efectele umidității caracteristice acestui mediu: hidroizolații baie tricomponente.

Hidroizolații pentru exterior bicomponente

Hidroizolațiile bicomponente pentru exterior de la Deqoria sunt soluția optimă pentru a preîntâmpina problemele cauzate de izolații pe terase, acoperișuri, balcoane sau verande.

Produsele noastre se pretează pentru a fi utilizate în orice sector, de la cel rezidențial și până la infrastructuri de amploare din domeniul industrial.

Kit-uri de injectare pentru tratarea fisurilor

Uneori, din cauza montajului greșit, hidroizolațiile pot fi afectate de fisuri. Kit-urile de injectare reprezintă o soluție rapidă și eficientă de etanșare a structurilor afectate de infiltrații care pătrund prin fisuri, în cazul în care hidroizolația este afectată.

La Deqoria găsești kit-uri de injectare pentru tratarea fisurilor de calitate superioară, pe care le poți utiliza pentru stoparea definitivă a infiltrării apei în componentele structurale.

Contactează-ne pentru a stabili împreună care este soluția de hidroizolație perfectă pentru a asigura protecția clădirii tale. Specialiștii Deqoria îți stau la dispoziție cu sfaturile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună alegere. Deținem expertiza necesară pentru a îți recomanda cele mai eficiente hidroizolații, indiferent de particularitățile proiectului tău.