Produse pentru finisaje ECOLOGICE

PRODUSE PENTRU FINISAJE ECOLOGICE

Finisajele ecologice câștigă din ce în ce mai multă popularitate, datorită celor care conștientizează cât de important este să fim înconjurați de elemente naturale, care contribuie la menținerea stării noastre de bine.

Produsele Deqoria pentru finisaje ecologice sunt ideale pentru a fi integrate în designul biofilic – un curent care promovează o abordare cât mai apropiată de natură în amenajările interioare. Utilizând ca element fundamental natura în designul locuinței, putem atinge bunăstarea fizică și psihică pe care ne-o dorim cu toții.

Finisajele ecologice reprezintă o alternativă ideală pentru cei sătui de urbanizarea excesivă și de a se înconjura de elemente artificiale care nu asigură confortul de care este atât de mare nevoie în spațiile în care ne petrecem cea mai mare parte din timp.

LEAF

Finisaje ecologice de la Deqoria

Din portofoliul Deqoria fac parte mai multe tipuri de finisaje ecologice, a căror utilizare aduce, pe lângă beneficiile menționate anterior, și avantaje practice sau estetice, precum rezistență, durabilitate și aspect inedit.

Finisajele ecologice din oferta Deqoria sunt materiale extrem de durabile, care rezistă la trecerea timpului și nu se deteriorează. Aceste avantaje permit economisirea unor sume importante de bani, care, altfel, ar fi utilizați pentru achitarea costurilor de întreținere si de recondiționare.

Finisajele naturale Deqoria sunt o alegere excelentă, deoarece oferă autenticitate și ajută la obținerea unui aspect inedit. Materialele naturale sunt marcate de amprente lăsate în timp, in mii de ani de formare, pe când textura naturală si variațiile ajută la crearea unei simbioze perfecte între lucrarea rezultata si mediul înconjurător.

De asemenea, aspectul inedit poate fi obținut si datorita posibilității de a alege tonurile de culoare preferate, în funcție de estetica ce se dorește a fi creata. Fie că preferi tonurile reci de gri sau cele calde de maro, există opțiuni pentru toate gusturile atunci când vine vorba de amenajări cu finisajele ecologice Deqoria.

Impactul vizual de efect și disponibilitatea într-o varietate de texturi, finisaje și culori nu pot fi decât motive în plus pentru a alege amenajări ecologice cu materialele Deqoria.

Alternativa ideală la un mediu toxic

De ce să alegi finisaje toxice pentru pereți, când poți opta pentru tencuiala de lut Clayworks – un produs din portofoliul Deqoria, ideal pentru pereții și tavanele din casa ta? Uită de diluant, vopsele urât mirositoare și compuși volatili organici care sunt nocivi pentru sănătatea ta. Este timpul să adopți o atitudine ecologică atunci când vine vorba despre construcția sau renovarea locuinței tale!

De ce să alegi materiale care dăunează mediului înconjurător, când poți opta pentru ardezie sau marmura flexibila marca StoneLeaf – un produs 100% organic pe care îl găsești la Deqoria, realizat din piatră naturală, marmură sau ardezie, care dispune de caracteristici excepționale?

Dacă te-ai hotărât să schimbi abordarea și vrei să alegi cele mai calitative finisaje ecologice pentru locuința ta, contactează-ne pentru a discuta despre numeroasele variante pe care ți le punem la dispoziție.

Clayworks-Embossed-finish-Telford