Riflaje

riflaje

Riflajele din lemn sunt elemente decorative care pot fi montate fie pe perete sau tavan, fie ca element despărțitor între două zone distincte ale aceluiași spațiu. Efectul creat de aceste grilaje din lemn este unul deosebit din punct de vedere estetic, motiv pentru care sunt utilizate adesea de către designerii de interior în proiectele de amenajare.

Amplasate în locuri strategice, riflajele sunt o modalitate ideală prin care poți crea impresia de mai mult spațiu în casa ta. Așezate pe orizontală, grilajele din lemn dau senzația unui spațiu mai lat, iar dacă optezi pentru așezarea pe verticală vei crea iluzia unor încăperi mult mai înalte.

Riflaje de la Deqoria pentru orice încăpere a casei tale

Din oferta Deqoria fac parte riflaje care corespund celor mai înalte standarde în materie de calitate, rezistență și durabilitate. Extrem de versatile, acestea pot fi integrate în numeroase stiluri de amenajare și în orice încăpere din locuința ta.

Riflajele sunt opțiunea ideală pentru a delimita spațiul de gătit de cel de relaxare, în cazul în care ai o configurație tip open space. De asemenea, intrarea în casă poate fi separată de living prin intermediul unui riflaj. Poți folosi riflaje inclusiv în dormitor, amplasându-le în spatele patului sau în spatele televizorului, ca suprafață de suport.

Riflaje pentru izolare fonică

Proprietatea de a izola fonic este unul dintre cele mai importante avantaje practice ale riflajelor, motiv pentru care sunt utilizate pe post de panouri acustice. Montate pe un suport corespunzător, șipcile din lemn au un efect fonoabsorbant dovedit, atenuând sunetele deranjante.

Dacă te gândești să integrezi riflajele în amenajarea casei, nu ezita să contactezi echipa Deqoria. Îți stăm la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și produse de acest tip, pentru ca rezultatele proiectului tău de amenajare să fie cele pe care le-ai visat.