SONY DSC

stoneleaf

StoneLeaf este un produs făcut în întregime din piatră naturală, fiind 100% organic. Este realizat din ardezie, piatră minerală sau marmură. Finisajul este considerat revoluționar, datorită faptului că îmbină caracteristicile unui design spectaculos cu avantaje practice, precum rezistența extraordinară.

Foile din piatră naturală StoneLeaf se diferențiază prin câteva proprietăți extrem de importante:

  • În primul rând, este vorba despre o grosime redusă (cuprinsă între doar 1.2 și 1.4 mm) și o greutate mică (ce variază între 1 și 1.5 kg/ mp), dar și un grad ridicat de flexibilitate. Datorita acestor proprietăți, foile StoneLeaf pot fi aplicate simplu și rapid pe aproape orice tip de suprafață exterioară sau interioară, fără a o afecta din punct de vedere structural. Flexibilitatea pe care o au foile StoneLeaf face posibilă aplicarea inclusiv pe suprafețele rotunjite sau neregulate.
  • StoneLeaf se aplică pe o bază de fibră de sticlă și rășină poliesterică.
  • Rezistența sporită este unul dintre principalele avantaje pe care le implică utilizarea foilor de piatră naturală StoneLeaf de la Deqoria. Acestea au inclusiv proprietăți ignifuge, ceea ce înseamnă că sunt excelente pentru decorarea șemineelor.
  • Totodată, StoneLeaf este un material izolator excelent din mai multe puncte de vedere, asigurând un nivel ridicat de izolare fonică și termică. Masa densă a foilor de piatră este cea care asigură izolarea fonică, iar capacitatea de a menține temperatura ambientală optima, indiferent de sezon, este o proprietate care contribuie la izolarea termică eficientă a spațiului.
  • Produsul poate fi aplicat în interior sau exterior, pe pardoseli, pereți, tavane, fațade, mobilier, șemineu sau scări. Sunt excepționale inclusiv pentru zonele umede, precum baie, duș, bucătărie, spa sau placarea fațadelor exterioare.
  • O altă caracteristică pe care o au foile din piatră naturală StoneLeaf de la Deqoria este durabilitatea. Discutăm despre un material natural, care rezistă în cele mai aprige condiții de mediu, fără a fi nevoie de întreținere specială.

Alege tipul de StoneLeaf preferat din portofoliul Deqoria

La Deqoria găsești peste 30 de modele de StoneLeaf, ideale pentru a crea decorul la care ai visat. Toate acestea sunt obținute printr-un proces inovator, în scopul păstrării culorilor și nuanțelor naturale ale pietrei. Îți poți alege modelul preferat de StoneLeaf din gama Deqoria, care cuprinde 31 de culori diferite, ce oferă nenumărate variante de design.

Nuanțele StoneLeaf sunt împărțite în două categorii distincte: piatră minerală mică și ardezie. Foile de piatră mică StoneLeaf au o grosime mai mare, în comparație cu cele din ardezie.

Indiferent dacă ești adeptul stilului de amenajare rustic sau contemporan, la Deqoria vei găsi modelul de StoneLeaf perfect pentru proiectul tău de amenajare. Dacă ai nevoie de informații suplimentare și de consultanță în alegerea variantei potrivite de StoneLeaf, echipa Deqoria îți stă la dispoziție.

Tipuri de StoneLeaf