Termeni și condiții

Vizitarea acestui site implica acceptarea unor termeni si conditii, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia. De aceea va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare si daca nu sunteti de acord cu ele sa nu utilizati site-ul.

Continutul si designul siteului sunt proprietatea intelectuala a S.C SPHOUSEWORLD S.R.L., fiind aparat de legea privind dreptul de autor si drepturile conexe (Legea nr 8/1996).

Continutul si materialele publicate pe www.sphouseworld.ro pot fi folosite doar in scop personal, informativ, noncomercial. Reproducerea, modificarea, transferarea, distribuirea, copierea sau transmiterea continutului sitelului, in tot sau in parte, prin orice mijloace, in alte scopuri decat cele aratate, este permisa doar cu permisiunea scrisa si prealabila a S.C. SPHOUSEWORLD S.R.L.

DEQORIA isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului acestui site, fara notificare prealabila.

Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor, DEQORIA ofera legaturi spre alte site-uri, dar nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora.