Servicii

Oferim servicii de finisaje premium. pentru interior/exterior cu materiale de lux.

TOPCRET Microcemento walls bathroom IT

Finisaje interioare

– OFERIM PACHETE PENTRU FINISAJE INTERIOARE PREMIUM

Finisajele interioare au o importanță majoră în orice tip de amenajare, fiind elementele care definesc aspectul unui spațiu.

Echipa Deqoria este specializată în pregătirea și instalarea de finisaje interioare, precum pereți, pardoseli și tavane decorative. Experiența noastră este dobândită în nenumărate proiecte finalizate cu succes în domeniul comercial, rezidențial și industrial.

Pe lângă calitatea garantată de experiența vastă pe care o avem în domeniu, serviciile noastre sunt bazate pe încredere, seriozitate și pasiunea pe care o punem în fiecare proiect.

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru amenajarea spațiilor interioare, oferindu-ți consultanța și soluțiile de care ai nevoie și ulterior punând în aplicare proiectul.

Fie că plănuiești să îți amenajezi locuința sau ai nevoie de o echipa de profesioniști pe care te poți baza pentru amenajarea unui spațiu comercial, Deqoria îți stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii de montaj pentru finisaje interioare.

Deqoria este partenerul de încredere de care ai nevoie pentru a garanta aspectul ireproșabil al spațiului pe care îl construiești sau îl renovezi. Contactează-ne pentru a discuta despre particularitățile proiectului tău și pentru a afla mai multe despre serviciile pe care ți le putem pune le dispoziție.

Pregătire suprafață montaj microciment/ terazzo

Finisajele interioare realizate cu microciment și terazzo sunt extrem de populare în rândul celor care își doresc o amenajare modernă, care să scoată din anonimat spațiul de locuit sau de lucru. Pentru a putea beneficia de avantajele acestor materiale este necesară o pregătire atentă a suprafeței suport pe care urmează să fie aplicate și montaj realizat de o echipă cu experință.

Montaj parchet

Parchetul face parte din categoria acelor finisaje pe care vrei să te bazezi un timp îndelungat, iar pentru a asigura acest lucru poți apela cu încredere la specialiștii Deqoria. Asigurăm montajul corect al oricărui tip de parchet, astfel încât tu să beneficiezi de finisaje rezistente, durabile și plăcute din punct de vedere estetic.

Gletuit - mecanizat

Gletuirea este o etapă de bază în orice proces de finisare. Deși este una dintre procedurile uzuale atunci când vine vorba despre finisaje interioare, importanța aplicării corecte a gletului este adesea trecută cu vederea. Echipa Deqoria cunoaște toate caracteristicile pe care trebuie să le aibă o lucrare de gletuire de calitate, care asigură o durată de viață îndelungată a finisajelor și aspect impecabil.

Montaj gresie/faianță

Asigurăm servicii de montaj gresie și faianță, executate corect, curat și fără probleme sau timp pierdut. Indiferent dacă ai nevoie de montajul gresiei și faianței în baie, bucătărie sau restul casei, deținem know how-ul necesar pentru a oferi servicii de top în această privință. Prin respectarea pașilor necesari și supravegherea atentă a lucrărilor, Deqoria îți garantează calitate superioară și finisaje cu gresie sau faianță care vor contribui la crearea unui spațiu plin de personalitate.

Zugrăvit - mecanizat

Deși la prima vedere poate părea un proces destul de simplu, pe care îl poate face oricine, zugrăvirea este o activitate care trebuie lăsată pe mâna profesioniștilor. Nerespectarea anumitor reguli din procesul de zugrăvire și a ordinii efectuării activităților poate duce la rezultate nesatisfăcătoare și la finisaje slabe calitativ. Bazează-te pe echipa Deqoria pentru lucrări de zugrăvire la costuri accesibile, care vor schimba complet aspectul locuinței tale.

Hidroizolație

Hidroizolația este esențială pentru evitarea problemelor cauzate de infiltrații, care ar putea pune în pericol integritatea spațiului tău. Pentru a nu ajunge în situația în care va trebui să scoți din buzunar sume importante de bani pentru reparații, asigură-te că locuința ta este hidroizolată corespunzător! La Deqoria găsești cele mai bune soluții de hidroizolație interioară, precum și experiența necesară pentru aplicarea acestora.

TOPCRET Microcemento walls bathroom IT
TOPCRET Microcemento blanco roto restaurante

Finisaje exterioare

– oferim pachete pentru finisaje exterioare premium

Nu este suficient ca o casă să arate bine doar pe interior, finisajele exterioare fiind la fel de importante. Pe lângă faptul că acestea sunt folosite pentru a pune în practică viziunea pe care ai avut-o asupra aspectului estetic exterior al casei, finisajele îndeplinesc și caracteristici de protecție a unei construcții.

Deqoria te poate ajuta cu servicii ireproșabile de montaj al finisajelor exterioare, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe, atat din punct de vedere estetic, cât și practic. Echipa noastră are o vastă experiență în acest domeniu, ducând la bun sfârșit numeroase proiecte.

Te ajutăm să finisezi exteriorul oricărui tip de construcție, indiferent de destinația pe care o are aceasta: uz industrial, comercial sau rezidențial.

Serviciile noastre sunt caracterizate de transparență și de aceea îți vom sugera întotdeauna cea mai bună abordare atunci când vine vorba despre finisaje exterioare.

Executăm rapid montajul finisajelor exterioare, atât în cazul celor menite sa protejeze construcția, cât și în cazul finisajelor exterioare decorative.

Deqoria este partenerul de încredere de care ai nevoie pentru a garanta aspectul ireproșabil al spațiului pe care îl construiești sau îl renovezi. Contactează-ne pentru a discuta despre particularitățile proiectului tău și pentru a afla mai multe despre serviciile pe care ți le putem pune le dispoziție.

Termoizolație

Montajul termoizolației este una dintre cele mai importante etape din procesul de construcție sau renovare. De calitatea lucrării depind foarte multe aspecte, de la asigurarea confortului termic din locuință și până la economii consistente de bani în lunile de iarnă. Bazează-te pe experiența echipei Deqoria în montajul termoizolației locuinței tale, pentru a te asigura că beneficiezi de toate avantajele unei lucrări de calitate superioară.

Hidroizolație

Hidroizolația exterioară ține departe apa care provine din precipitații și care îți poate afecta locuința. Totodată, rolul hidroizolației este acela de a acționa ca o barieră împotriva vaporilor și umidității, având efect anti condens. O hidroizolație exterioară eficientă depinde foarte mult de cunoștințele deținute de echipa care realizează montajul. Datorită experienței în acest domeniu, Deqoria garantează servicii de cea mai bună calitate, care vor contribui la protejarea eficientă a spațiului un timp îndelungat.

Montaj tencuiala decorativa

De calitatea finisajelor decorative depinde aspectul final al locuinței tale, motiv pentru care este necesar să apelezi la o echipa profesionistă, indiferent de tipul de finisaj pentru care optezi. Deținem experiența necesară pentru montajul tuturor tipurilor de finisaje exterioare decorative și îți oferim soluții inovatoare în această privință. Din portofoliul nostru fac parte proiecte deosebite de care suntem mândri, fiind realizate cu pasiune de către echipa noastră pentru care primează calitatea în toate lucrările executate.