Pardoseli decorative

Pardoseli decorative

Pardoselile, pe lângă rolul funcțional pe care îl au, sunt importante și prin prisma rolului decorativ. Din portofoliul Deqoria poți alege cea mai bună alternativă pentru spațiile atat interioare cat si exterioare, care îmbină rezistența sporită și aspectul plăcut.

Pardoselile decorative reprezintă o categorie variată de tipuri de podele, al căror scop este acela de a îmbunătăți aspectul unui spațiu. Bineînțeles, pe lângă contribuția pe care o are în ceea ce privește estetica si rolul decorativ, este necesar ca pardoseala decorativă să fie și practică și să aibă anumite caracteristici care îi păstrează rolul funcțional. Produsele Deqoria îmbină cu succes aceste aspecte și se disting prin calitate superioară.

Ce tip de pardoseli decorative poți alege?

Două dintre cele mai bune variante de pardoseli decorative sunt pardoselile din covoare poliuretanice și cele din beton decorativ. Progresul tehnologic si versatilitatea acestor materiale sunt principalele motive pentru care aceste pardoseli au devenit preferatele celor care își doresc soluții complete.

Atunci când alegi pardoseli decorative, principalul criteriu de care trebuie să ții cont este calitatea materialelor. Din acest punct de vedere, pardoselile de la Deqoria excelează, având caracteristici de excepție.

Totodată, spațiul în care va fi aplicată pardoseala decorativă și efectul pe care dorești să îl obții sunt în egală măsură importante. De exemplu, pardoselile din beton decorativ sunt excelente pentru stilul rustic sau pentru amenajările exterioare în stil industrial. Și pardoseala din covor poliuretanic este versatilă, fiind o alternativă excelentă la pavaje în aplicații precum terase, scări sau trotuare.

Care sunt avantajele folosirii pardoselilor decorative?

Referindu-ne la pardoselile din beton decorativ și cele din covoare poliuretanice, putem identifica anumite caracteristici estetice și funcționale, care se transpun în avantaje pentru utilizatori.

În primul rând, este necesar să menționăm aspectul continuu, datorat modalității de aplicare a acestor pardoseli decorative, fără rosturi vizibile si îmbinări.

Absența rosturilor nu este doar un avantaj pur estetic, ci și unul practic, însemnând o curățare mult mai bună și mai rapidă, comparativ cu alte tipuri de pardoseli.

Totodată, atât pardoselile decorative poliuretanice, cât și cele din beton decorativ, sunt extrem de rezistente și durabile.

Pardoselile decorative precum covoarele poliuretanice și betonul decorativ reprezintă varianta ideala pentru cei care își doresc să înfrumusețeze spațiile cu trafic intens sau în care se desfășoară activități ce ar putea dăuna aspectului și durabilității altor tipuri de pardoseli.

Nu în ultimul rând, pardoselile decorative sunt disponibile într-o gamă variată de culori, finisaje și texturi. Alegând varianta potrivită, poți îmbunătăți considerabil aspectul estetic al unui spațiu.

Contactează-ne pentru a îți oferi mai multe detalii despre gama de pardoseli decorative din portofoliul Deqoria. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și recomandări, pentru ca proiectul tău de amenajare să fie realizat conform așteptărilor.

Pardoseli din covoare poliuretanice

Pardoselile din covoare poliuretanice se folosesc la exterior. Din componența acestor pardoseli fac parte rășina poliuretanică, piatra decorativă, granit sau nisipul de cuarț colorat. O pardoseală din covor poliuretanic se caracterizează prin rezistență sporită la uzură.

Covoarele poliuretanice pot fi ideale pentru pardoseala decorativă din spații comerciale, datorită unor caracteristici practice cu importanță majoră în astfel de cazuri: efectul antiderapant și siguranța sporită în exploatare.

De asemenea, sunt potrivite pentru terase, scări sau trotuare, fiind un înlocuitor foarte bun al pavajelor.

Din oferta Deqoria de pardoseli din covoare poliuretanice fac parte numeroase variante în ceea ce privește designul și culorile, pentru ca tu să poți face cu ușurință alegerea ideală.

Pardoseli din beton decorativ

Pardoselile din beton decorativ sunt excelente pentru amenajările cu aspect urban, minimalist sau industrial. Le poți încadra în oricare dintre aceste stiluri, datorită opțiunilor variate pe care le ai la dispoziție.

Sunt extrem de practice și se întrețin de ușor. Pot fi folosite în numeroase aplicații, fiind ideale pentru magazine, hoteluri, showroom-uri, restaurante și, bineînțeles, inclusiv spațiile interioare sau exterioare ale locuințelor.