Pardoseli epoxidice

pardoseli epoxidice

Pardoselile epoxidice fac parte din categoria pardoselilor decorative. Se toarnă în suprafață continuă, fără rosturi, cu autonivelare și sunt o variantă excelentă de a proteja suprafețele pe care se instalează.

Principala caracteristică a acestui tip de pardoseli decorative este versatilitatea. Pot fi alese atât pentru spații comerciale, birouri, aeroporturi sau clinici, cât și pentru zona rezidențială. Totodată, pardoselile epoxidice se pretează pentru uz industrial sau pentru depozite ori parcări.

Ce caracteristici și avantaje au pardoselile epoxidice?

Pardoselile epoxidice sunt realizate din rășini epoxidice, care se solidifică prin intermediul unor reacții chimice. Aceste pardoseli nu au rosturi sau îmbinări, fiind totodată caracterizate de durabilitate și rezistență superioară. Sunt excelente pentru spațiile cu trafic intens, fiind rezistente inclusiv sub presiunea utilajelor industriale.

Pardoselile epoxidice de la Deqoria se disting prin numeroase avantaje, precum întreținerea ușoară, caracteristici anti praf, rezistența mare la acizi, rezistența mecanică sporită, impermeabilitate, rezistența la razele UV, posibilitatea de personalizare a culorilor, costuri reduse sau durata mare de viață. De asemenea, din gama noastră de pardoseli decorative epoxidice fac parte produse care pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, existând o varietate largă atunci când vine vorba de design și culori.

În ceea ce privește montajul unei pardoseli epoxidice, acesta poate fi realizat pe multiple tipuri de suprafețe suport, precum mozaic, beton, plăci ceramice sau pardoseli din rășini.
Pentru că îndeplinesc condițiile sanitare europene de calitate și siguranță alimentară, precum și pe cele de rezistență electrică, pardoselile epoxidice decorative Deqoria sunt excelente pentru mediile în care astfel de condiții sunt esențiale.

Unde pot fi folosite pardoselile epoxidice?

Datorită rezistenței sporite la acțiunea factorilor mecanici, pardoselile decorative epoxidice pot fi utilizate cu succes în cabinete medicale, hypermarket-uri, aeroporturi, instituții publice, depozite, parcări interioare și exterioare, clădiri de birouri sau showroom-uri.

La Deqoria ai posibilitatea de a alege pardoseli epoxidice pe care le poți personaliza în funcție de caracteristicile proiectului tău. Îți oferim o gamă variată de pardoseli epoxidice, precum Antimix, Automix, Decorwave, Finomix, Ceramizzato și Multimix.

Pardoselile epoxidice pe care le găsești la Deqoria sunt disponibile într-o paleta mare de culori, modele, finisaje și texturi. Astfel, tu vei putea alege varianta care răspunde cel mai bine exigențelor și nevoilor pe care le ai.

Contactează-ne pentru a beneficia de consultanță în alegerea celui mai potrivit tip de pardoseală epoxidică pentru proiectul tău de amenajare.