Microciment

TOPCRET Microcemento UK bathroom

Deqoria este partenerul de încredere la care poți apela pentru materiale de calitate superioară și manoperă specializată în proiectele care implică aplicarea de microciment. Experiența vastă pe care o avem în domeniu, precum și faptul că am ales să colaborăm doar cu furnizori care oferă calitate de top, ne ajută să le oferim clienților noștri cele mai bune soluții atunci când vine vorba despre microciment.

Suntem unici importatori ai microcimentului TOPCRET în Romania și îți punem la dispoziție o gamă variată de culori și tipuri de microciment. Poți găsi toata gama de microciment TOPCRET în showroom-ul nostru de prezentare din Cluj-Napoca , acolo unde specialiștii Deqoria îți vor oferi consultanță pentru a face cele mai bune alegeri.

Perfect pentru o varietate de proiecte – renovări rapide sau amenajări minuțioase – în interior sau exterior, microcimentul TOPCRET este 100% impermeabil si are o grosime de doar 3 mm. Este ușor de aplicat, iar suprafața rezultată se distinge printr-un finisaj cu adevărat deosebit.

Tipuri de microciment

Microcimentul pentru interior

Microcimentul este principala variantă pe care o aleg arhitecții și designerii de interior atunci când vine vorba despre amenajări interioare deosebite.Unul dintre avantajele oferite de microcimentul comercializat si montat de echipele Deqoria este varietatea culorilor si a finisajelor.

Microcimentul este disponibil într-o gama larga de culori, iar când vine vorba de design, un lucru este cert: există nuanțe de microciment potrivite tuturor tipurilor de amenajare. În ceea ce privește finisajul, poate fi folosit microciment mat, lucios sau cu granulație mare, indiferent de culoarea aleasă.

Grație formulei pe care o are, microcimentul Topcret de la Deqoria este rezistent și sigur, robust și versatil, fiind utilizat în numeroase aplicații pentru spațiile interioare. Totodată, un alt avantaj foarte important pe care îl oferă microcimentul este faptul că se întreține foarte ușor. Pentru curățarea suprafețelor interioare pe care este aplicat microciment se pot utiliza produse de curățenie obișnuite, deoarece este un material care rezista foarte bine atât la apa, cat si la agenții chimici cu PH neutru.

Datorită metodei de aplicare a microcimentului, care nu presupune existența rosturilor, rezultă un aspect estetic plăcut al spațiilor interioare, dat de unitatea vizuală a suprafețelor. De asemenea, încăperile vor părea mult mai spațioase.

Nivelul ridicat de aderență permite aplicarea microcimentului de la Deqoria pe orice tip de suprafață: pardoseală, perete sau mobilier.

Microciment perete

Pentru perete poți alege microciment TOPCRET din gamele Microcemento Original®, Rustic®, BAXAB® RUSTIC sau BAXAB®.

 • Microcimentul este un material 100% impermeabil și nu permite infiltrarea apei, fiind ideal pentru pereții băilor sau bucătăriei, unde umiditatea este mai ridicată.
 • Microcimentul are o rezistență sporită fiind ideal pentru pereții din zonele sensibile din zona holurilor spațiilor rezidențiale sau a spațiilor comerciale
 • Este o alternativă excelentă la faianță.
 • Gama variată de culori și texturi permite crearea unui design spectaculos atunci când microcimentul este aplicat pe pereți.

Microciment pardoseală

Pentru pardoseală poți alege microciment TOPCRET din gamele Microcemento Original®, Rustic®, BAXAB® RUSTIC sau BAXAB® .

 • Microcimentul se poate aplica direct peste pardoseala existentă, rezultatul final fiind unul cu adevărat spectaculos.
 • Poate fi folosit inclusiv în cazul locuințelor prevăzute cu încălzire in pardoseală.
 • Pardoseala acoperită cu microciment are un grad ridicat de rezistență, ceea ce înseamnă că nu se zgârie și nici nu se sparge.
 • Asigură o acoperire continua, fără necesitatea unor îmbinări, ceea ce oferă un aspect estetic deosebit.
 • Este o alternativă excelentă la gresie, deoarece microcimentul este un material 100% impermeabil.

Microciment mobilier

Pentru mobilier poți alege microciment TOPCRET din gamele Microcemento Original® sau Rustic®.

 • Microcimentul poate fi utilizat inclusiv pentru mobilier, în scopul obținerii unor finisaje cu aspect contemporan de beton.
 • Pentru un design modern, poate fi folosit inclusiv pentru mobilierul cluburilor și restaurantelor.
 • Este recomandat pentru numeroase aplicații pentru mobilier de interior, precum insule, blaturi, mese sau baruri.

Contactează-ne pentru a discuta despre particularitățile proiectului tău de amenajare interioară, iar noi îți vom oferi cele mai bune produse și servicii, cu rezultate care îți vor depăși așteptările.

Microcimentul pentru exterior

Calitatea, rezistența și aspectul plăcut sunt doar trei dintre motivele pentru care microcimentul este ales tot mai mult pentru amenajările exterioare.

În exterior, suprafețele sunt expuse în permanență prafului și factorilor de mediu – precipitații abundente, umiditate crescută, raze UV – care le dăunează atât din punct de vedere estetic, cât și practic. Pentru a evita acest lucru, este necesar să fie ales un material care asigură o durabilitate crescută, așa cum este microcimentul.

Suprafețele din exterior acoperite cu microciment pot fi întreținute extrem de facil și se bucură de o rezistență îndelungată, ceea ce îl transformă în alegerea ideală pentru alei sau terase.

Din punct de vedere estetic, utilizarea microcimentului în amenajările exterioare aduce numeroase avantaje. Fiind disponibil într-o gamă variată de culori și finisaje, microcimentul de la Deqoria este ideal pentru orice stil de amenajare, indiferent dacă optezi pentru elemente rustice, moderne sau clasice.

Microcimentul poate fi aplicat direct peste suprafețele exterioare existente, ceea ce îl transformă în opțiunea ideală dacă ai în vedere o renovare sau reamenajare. Astfel, aspectul spațiului exterior poate fi reîmprospătat cu investiții minime de timp și bani.

Caracteristicile tehnice superioare ale microcimentului Topcret de la Deqoria permit utilizarea sa în numeroase aplicații în exterior: fațade, terase, trotuare, socluri sau garduri.

 • Indiferent că vei opta pentru tonuri naturale sau pentru culori personalizate, finisajul fațadei casei poate fi realizat cu microciment.
 • Fiind vorba despre un material rezistent la acțiunea razelor UV, fațada locuinței își va păstra aspectul plăcut un timp îndelungat.
 • Datorită impermeabilității microcimentului, structura casei tale nu va avea de suferit din cauza infiltrațiilor, dacă alegi acest material pentru fațadă.
Pentru fațade poți alege din gamele microciment TOPCRET Microcemento Original®, Rustic®, BAXAB® RUSTIC sau BAXAB® .
 • Microcimentul este un must-have în opinia multor designeri atunci când vine vorba despre terasă.
 • Această estetică este foarte versatilă și poate fi utilizată pentru a crea un spațiu armonios, cu elemente urbane, industriale, minimaliste și chiar elegante.
 • Fiind un material versatil, cu microciment poate fi obținut inclusiv un design boho sau rustic pe terasă, alegând o granulație mai mare a materialului.
Pentru terase poți alege din gamele microciment TOPCRET Microcemento Original®, Rustic®, BAXAB® RUSTIC sau BAXAB® .
 • Trotuarele moderne nu mai sunt de multă vreme acoperite cu pavele sau beton, din motive care țin de estetică, dar și din considerente practice.
 • În exterior, microcimentul poate fi utilizat pentru amenajarea zonelor de promenadă din zonele rezidențiale.
Pentru trotuare poți alege din gamele microciment TOPCRET BAXAB® RUSTIC sau BAXAB ®.
 • Alegând microciment pentru soclu, vei beneficia atât de avantaje practice, cât și estetice.
 • Un soclu realizat din materialele potrivite contribuie la rezistența oricărei clădiri, iar caracteristicile tehnice ale microcimentului îl transformă în materialul perfect pentru socluri.
 • Decorând soclul cu microciment, identitatea arhitecturală a locuinței tale va fi una aparte.
Pentru soclu poți alege din gamele microciment TOPCRET: Microcemento Original®, Rustic®, BAXAB® RUSTIC sau BAXAB® .
 • Uită de gardurile placate cu materiale clasice și alege, în schimb, microcimentul de la Deqoria, care va aduce un plus atât din punct de vedere al aspectului gardului, cât și al rezistenței sale.
 • Datorită rezistenței microcimentului, gardul nu va mai fi afectat de praful și factorii de mediu la care este expus.
Pentru soclu poți alege din gamele microciment TOPCRET Microcemento Original®, Rustic®, BAXAB® RUSTIC sau BAXAB® .

Contactează-ne pentru a discuta despre particularitățile proiectului tău de amenajare exterioară, iar noi îți vom oferi cele mai bune produse și servicii, cu rezultate care îți vor depăși așteptările.