Mobilier brand + Halle

MOBILIER BRAND SI HALLE

Deqoria oferă soluții complete de amenajare a spațiilor publice și comerciale, prin gama de mobilier +Halle.

Amenajarea spațiilor publice și comerciale în acord cu standardele viitorului reprezintă o provocare pe piața din România. Acesta este unul dinte motivele pentru care Deqoria vine în întâmpinarea nevoilor pieței, facilitând accesul la o soluție modernă, calibrată la stilul de viață contemporan, dar mai ales la tendințele din viitor.

Brandul danez + Halle reunește talentul celor mai creativi și moderni designeri și arhitecți nordici, care produc mobilier comercial caracterizat prin funcționalitate și design unic. Ideal pentru birouri, restaurante, cafenele, clinici moderne, aeroporturi, biblioteci și social hub-uri, mobilierul +Halle se distinge prin sustenabilitate și calitate scandinavă.

Mobilier adaptat la context

Viitorul în amenajarea spațiilor comerciale și publice se va caracteriza prin adaptarea la comportamentul persoanelor care le folosesc, ceea ce înseamnă că designul trebuie să bifeze trei aspecte importante: context, funcționalitate și performanță. Deqoria anticipează acest trend și aduce pe piața din România o soluție ideală din toate punctele de vedere.

Pentru a ține pasul și a se dezvolta, este necesar ca spațiile publice să fie amenajare într-un mod la care oamenii se pot raporta. Deqoria este locul în care se poate găsi mobilier al cărui design este adaptat la contextul în care oamenii își desfășoară activitățile.

Suntem martorii unor transformări continue în ceea ce privește felul în care oamenii se adaptează la timpul îndelungat petrecut la birou, de exemplu. Iar brandul +Halle este condus de dorința de a înțelege cum evoluează cultura spațiului, fiind interesat de legătura dintre comportamentul uman, arhitectură și design.

Mobilier funcțional - Abordare modernă

Pentru ca amenajările spațiilor publice să se adapteze la nevoile actuale, este necesar ca mobilierul să îndeplinească un scop clar. Care sunt așteptările omului modern? Cum poate schimba dinamica spațiului mobilierul ales corect? În timp ce alți producători de mobilă continuă să aibă o abordare tradițională, +Halle oferă o alternativă curajoasă.

Mobilier sustenabil

Deqoria aduce pe piata din Romania produse fabricate în concordanță cu cele mai înalte standarde de mediu.

Lemnul utilizat pentru crearea mobilierului +Halle provine din surse sustenabile și responsabile, care oferă naturii respectul cuvenit.

Părțile metalice din componența mobilierului +Halle sunt realizate în proporție de 99% din resurse reciclabile.

De asemenea, spuma din interiorul scaunelor și canapelelor, precum și materialele de acoperire, sunt fabricate în acord cu standardele nordice extrem de exigente, care sunt un punct de referință atunci când vine vorba despre protejarea mediului înconjurător.

 

Dacă vrei să fii cu un pas înainte și te gândești la o transformare totală în ceea ce privește spațiul pe care dorești să îl amenajezi, contactează-ne pentru a afla mai multe despre mobilierul +Halle.