Microcimentul – un înlocuitor pentru gresie perfect

TOPCRET-Microcemento-2-color-walls-and-floor

Microcimentul – un înlocuitor pentru gresie perfect

Cauți idei moderne de amenajare interioară pentru casă și ai vrea să alegi altceva în afară de banala gresie? Microcimentul este soluția perfectă pentru tine, datorită avantajelor practice pe care le aduce utilizarea sa, dar și aspectului estetic deosebit pe care îl vei obține cu ajutorul acestui material.

 

Microcimentul poate fi un înlocuitor perfect pentru gresia din bucătărie, baie, hol, terasă sau balcon din numeroase motive. Este un material versatil, pe care îl poți folosi atât în cazul lucrărilor minuțioase, cât și pentru renovări rapide. Concret, dacă plănuiești o renovare, nu va fi necesar să îndepărtezi gresia existentă, deoarece microcimentul poate fi aplicat direct peste suprafața sa. Așadar, alegând microciment, vei economisi timp.

 

Înlocuind gresia cu microcimentul vei obține o suprafață continuă, fără rosturi, ceea ce înseamnă un plus de igienă și un spațiu mai ușor de curățat. Vei scăpa de grija curățării rosturilor caracteristice suprafețelor acoperite cu gresie, în care se acumulează murdărie.

 

Rosturile nu reprezintă un dezavantaj doar din punct de vedere al igienei. Acestea sunt, deseori, o cauză a apariției infiltrațiilor. Înlocuind gresia cu microciment, elimini acest risc. În plus, pe lângă faptul că se aplică fără rosturi, microcimentul este un material 100% impermeabil, care se montează inclusiv în cabinele de duș.

Tipuri de microciment

În funcție de caracteristicile proiectului tău de amenajare, poți alege tipul potrivit de microciment. La SP House World găsești doar cele mai bune variante, având în vedere faptul că importăm microciment TOPCRET – un produs cu calitate superioară și proprietăți unice. Microcimentul TOPCRET poate fi utilizat ca înlocuitor pentru gresie indiferent de spațiul pe care îl vei amenaja.

 

Microcimentul din gama Original este preferatul designerilor de interior datorită varietății de culori în care poate fi găsit. De cele mai multe ori, aceștia optează pentru tonuri naturale și elegante, însă există și posibilitatea achiziționării în tonuri personalizate. Este un înlocuitor perfect pentru gresie, fiind ideal pentru interior sau exterior.

 

Gama Rustic are un aspect mai puțin lustruit în comparație cu microcimentul Original. Acest microciment poate înlocui gresia în amenajările interioare și exterioare de inspirație rustică sau industrială, datorită finisajului pe care îl are.

 

Cei care își doresc să înlocuiască gresia cu un material care excelează atunci când vine vorba de rezistență pot alege microcimentul Baxab® sau Baxab ® New Formula. Primul tip este cel mai rezistent microciment de pe piață, iar al doilea este varianta sa îmbunătățită. Pe lângă rezistența superioară, Baxab ® New Formula este un produs cu finisaj spectaculos, care mulțumește cele mai exigente cerințe în materie de design.

Preț microciment

Prețul microcimentului depinde foarte mult de detaliile specifice ale proiectului în care urmează să fie utilizat materialul. De la tipul suprafeței pe care urmează să fie aplicat microciment, până la dimensiune și, bineînțeles, tipul de microciment, toate aceste informații sunt importante și contează atunci când vine vorba de preț.

 

Dacă îți dorești să utilizezi microcimentul ca alternativă modernă și totodată practică la gresie, însă ai nevoie de detalii cu privire la preț pentru a lua decizia finală, te putem ajuta cu o ofertă personalizată. În plus, îți punem la dispoziție gratuit expertiza noastră în domeniu și îți oferim consultanță în alegerea microcimentului ideal pentru amenajarea pe care o plănuiești.

 

Microcimentul TOPCRET este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face dacă plănuiești să folosești acest material ca înlocuitor pentru gresie. În afara utilizării pentru podele, produsul este excelent și pentru alte tipuri de aplicații, astfel că îl poți avea în vedere pentru interiorul cabinelor de duș, pentru piscină sau pentru acoperirea pereților interiori sau exteriori.