Microciment – Cât durează?

microciment

Microciment – Cât durează?

Te tentează să faci o schimbare în materie de design interior, în scopul de a ține pasul cu cele mai noi tendințe? Ei bine, cel mai probabil, în acest caz, ai auzit de microciment și de beneficiile pe care materialul le poate aduce. Cei mai mulți designeri aleg microcimentul pentru interior cu intenția de a crea niște amenajări deosebite, care să pună în valoare personalitatea proprietarului.

Prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui înainte să faci o investiție este dacă merită sau nu, iar acest mod de a gândi se aplică și în cazul microcimentului. Fiind vorba de un material de calitate, potrivit oricărui tip de proiect, avantajele sale sunt numeroase.

În plus, microcimentul nu este folosit doar în cadrul locuințelor, ci și pentru cluburi, terase, restaurante și alte zone care pot beneficia de pe urma unui aspect contemporan. De cele mai multe ori, materialul este folosit în renovări, pentru a împrospăta aspectul unei încăperi sau unui obiect de mobilier și pentru a prelungi durata de viață a suprafeței pe care este aplicat.

Durabilitatea prelungită a mobilierului și pardoselii se datorează microcimentului

Microcimentul TOPCRET, pe care îl găsești la Deqoria, reprezintă o investiție inteligentă tocmai datorită caracterului său rezistent. Amenajarea cu acest material este o soluție de durată, care-ți permite să te bucuri de efectele sale pentru o perioadă lungă de timp!

Pe lângă faptul că efectele sale durează, microcimentul nu are nevoie de întreținere specială. În schimb, soluțiile obișnuite de curățenie sunt mai mult decât suficiente. Poate fi aplicat pe pardoseală, perete sau mobilier, prelungind durata lor de viață.

Pardoseala peste care a fost aplicat microcimentul nu se zgârie și nici nu se sparge, iar acest lucru înseamnă că-și poate păstra aspectul estetic deosebit pentru o perioadă lungă de timp. În plus, este o alternativă excelentă la gresie, iar gama de culori și finisaje din care poți alege este foarte variată. Spațiile amenajate cu microciment vor părea mult mai mari ca înainte, datorită aspectului continuu, fără rosturi.

Caracterul impermeabil al microcimentului protejează interiorul locuinței

În încăperile în care nivelul de umiditate este crescut sau acolo unde apa este utilizată zilnic, precum în baie sau bucătărie, oamenii se confruntă adesea cu problemele create de infiltrații. Una din caracteristicile microcimentului TOPCRET este impermeabilitatea, ceea ce prelungește durata de viață a interiorului.

Întrucât nu permite infiltrarea apei, materialul este perfect pentru amenajarea băii sau a bucătăriei. Poți alege microciment pentru blatul din bucătărie sau pentru cel pe care montezi lavoarul din baie, pentru pereți, podele, dar și pentru cabina de duș.

Aplicare rapidă, cu ajutorul specialiștilor

În ceea ce privește aplicarea microcimentului, durata lucrărilor variază în funcție de suprafața zonei în care materialul este instalat. În general, este vorba de câteva zile, iar rapiditatea poate fi asigurată de o echipă de specialiști, care se vor asigura de faptul că beneficiezi de o lucrare realizată corect, la cele mai înalte standarde. Apoi, nu mai rămâne decât să te bucuri de toate beneficiile pe care ți le aduce microcimentul pentru interior!

Indiferent de complexitatea și de durata lucrării, rezultatele obținute merită așteptarea, microcimentul fiind un material excepțional, atât din punct de vedere al designului, cât și practic.

La fel ca în cazul oricărui material, durabilitatea microcimentului va depinde de o varietate de factori, inclusiv de calitatea materialelor utilizate, de priceperea persoanei care îl aplică și de condițiile în care este utilizat. În general, este un material durabil și rezistent la uzură, dar pentru a beneficia de aceste avantaje este important să urmezi recomandările specialiștilor pentru instalare și întreținere.

În cele din urmă, caracterul durabil al microcimentului reprezintă unul din cele mai des întâlnite motive pentru care pasionații de design interior aleg acest material. Nu doar că îndeplinește un scop funcțional, dar și arată bine din punct de vedere estetic. Datorită acestor caracteristici, materialul este alegerea ideală pentru a prelungi durata de viață a unei suprafețe.

Alege o investiție de durată prin intermediul microcimentului TOPCRET de la Deqoria! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile pe care le ai la dispoziție și pentru a beneficia de consultanță specializată în alegerea celei mai bune variante pentru interiorul pe care dorești să îl amenajezi cu microciment.