Pardoseli epoxidice baie și bucătărie

pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice baie și bucătărie

Dacă trebuie să amenajezi un spațiu nou construit sau plănuiești renovarea unui spațiu existent, baia și bucătăria se află, cu siguranță, pe lista ta de priorități. În amenajarea acestora, este necesar să iei in calcul stilul pe care dorești să îl adopți, dar mai ales materialele pe care le vei folosi.

În comparație cu restul încăperilor dintr-o casă, baia și bucătăria impun utilizarea unor materiale de foarte bună calitate, care au caracteristici tehnice ce oferă durabilitate și rezistență sporită, având în vedere condițiile de umiditate crescută și folosirea intensă a spațiilor din baie și bucătărie. Pornind de la această idee, pardoseala epoxidică este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face.

Ce este pardoseala epoxidică?

Pardoseala epoxidică este o pardoseală decorativă făcută din rășini epoxidice. Se aplică în suprafață continuă, fără rosturi. Pardoselile decorative epoxidice sunt extrem de versatile, fiind folosite în spații cu destinații diverse, printre care se regăsesc și cele din zona rezidențială, așa cum sunt baia și bucătăria.

Unul dintre avantajele aduse de pardoselile epoxidice este faptul că pot fi aplicate pe diverse tipuri de suprafețe suport, precum mozaic, beton, plăci ceramice sau pardoseli din rășini.

Pardoseală epoxidică baie

Pardoseala epoxidică este o idee excelentă pentru baie, datorită rezistenței sale la umiditate. În plus, modul de aplicare a pardoselii epoxidice, fără rosturi, exclude riscul de infiltrații, care este unul destul de ridicat atunci când vine vorba despre baie.

Pardoseala epoxidică poate fi aplicată în baie direct peste plăcile ceramice, iar când vine vorba de aspect, acesta este cu adevărat impresionant. Dacă este aplicată de către profesioniști, aspectul pardoselii epoxidice din baie va conferi spațiului un caracter luminos, impecabil. Indiferent de suprafața pe care este aplicată, pardoseala epoxidică va fi netedă și uniformă.

Pardoseală epoxidică bucătărie

În bucătărie, principala caracteristică pe care trebuie să o aiba pardoseala este curățarea ușoară, iar acesta este unul dintre avantajele pe care le implică utilizarea pardoselii decorative epoxidice. Rășina epoxidică din componența acestor pardoseli împiedică pătarea suprafețelor, astfel că bucătăria își poate păstra aspectul impecabil.

De asemenea, în bucătărie este nevoie de o pardoseală care să reziste la șocurile mecanice, precum și la acțiunea acizilor prezenți în produsele de curățenie sau chiar în unele alimente. Pardoseala epoxidică este foarte rezistență la uleiuri, înălbitori, detergenți și alte substanțe care pot ajunge pe podeaua din bucătărie.

Rezistența la temperaturi ridicate și umiditate este un alt motiv pentru care pardoseala epoxidică poate fi o alegere ideală pentru bucătărie. Cu excepția cazului în care umezeala este prinsă dedesubt în timpul procesului de instalare a pardoselii din rășină epoxidică, nu trebuie să îți faci griji cu privire la deteriorarea suprafeței. Acest risc poate fi exclus dacă alegi o echipa de profesioniști cu experiență în aplicarea pardoselii din rășină epoxidică.

Înfrumusețează-ți casa folosind pardoseli epoxidice de la Deqoria! În portofoliul nostru de produse găsești o varietate de tipuri de astfel de pardoseli, din care o poți alege pe cea potrivită stilului în care dorești să îți amenajezi baia sau bucătăria. Toate pardoselile epoxidice de la Deqoria sunt de calitate superioară, aducând avantaje precum durabilitate, rezistență sporită și aspect desăvârșit!