Microciment baie – soluția excelentă pentru 2022

microciment baie

Microciment baie – soluția excelentă pentru 2022

Oferă băii tale un aspect aparte cu soluții de amenajare versatile! Pentru a te asigura că amenajarea băii va fi făcută pe termen lung, ai nevoie de produse de înalta calitate. Pentru că decorul casei tale să îți trezească același interes și peste ani, îți vei dori să optezi pentru materiale unice, evitând parchetul sau gresia. Astfel că, venim către ține cu o recomandare tot mai populară, anume microcimentul. Este o opțiune de luat în calcul de către proprietarii care își doresc o locuința cu o estetică specială – un material aparte, disponibil într-o varietate de culori și texturi, potrivit pentru orice încăpere, inclusiv în baie.

Avantaje ale microcimentului

Dacă în urmă cu ceva vreme, microcimentul era utilizat mai ales în zonele mediteraneene, astăzi se află și în topul preferințelor românilor. Ceea ce face că materialul să fie atât de popular astăzi este modalitatea în care îmbină beneficiile practice cu cele ce țîn de aspect, garantând cea mai bună opțiune de amenajare pentru baie. Iată un TOP 4 al celor mai importante avantaje aduse de utilizarea microcimentului în baie.

Întreținerea microcimentului este simplă

Faptul că microcimentul se poate monta pe orice fel de baza fără rosturi, înseamnă și diminuarea acumulării de praf pe suprafață. Fără îmbinări, microcimentul este neted, curat și ușor de întreținut. Mai mult de atât, soluțiile de curățare sunt cele clasice – nu este necesară o anumită soluție, ci răspunde foarte bine la toate tipurile de detergenți. Chiar și pe termen lung, materialul își păstrează aspectul impecabil.

Microcimentul este durabil

Având la baza cimentul, durabilitatea materialului este garantată. Rezistă împotriva a o mulțime de factori externi, precum: șocuri, temperaturi ridicate sau scăzute, trafic constant sau zgârieturi. Materialul este indicat pentru utilizare în medii în care umiditatea este crescută, cum ar fi în baie, dar și în spațiile exterioare, precum grădini, ceea ce îl face foarte accesibil și versatil, de luat în considerare pentru amenajări durabile, pe termen lung.

Aplicare simplă și rapidă

Aplicarea microcimentului este simplă, însă este recomandat ajutorul unui specialist, pentru a te asigura că obții toate avantajele utilizării materialului. În afară de baie, poate fi montat în medii diverse, inclusiv în exterior, având că suprafață suport orice alt tip de material: gresie, faianță sau lemn. Facilitatea aplicării microcimentului vine din faptul că stratul necesar de material este minim, măsurând în jur de 2-3 mm.

Posibilitatea de a alege dintr-o gama variată de nuanțe

Indiferent de stilul în care vrei să îți amenajezi baia, ai posibilitatea de alege într-o gama variată de stiluri, culori sau texturi. Finisajele pot fi diverse, precum: mat, cu granulație mare sau lucios.

Prețul microcimentului

Prețul microcimentului poate varia în funcție de anumiți factori, precum: dimensiunea suprafeței vizate, tipul microcimentului, dar și tipul materialului pe care urmează a fi aplicat. Dacă încă nu ești hotărât în privința materialului ales pentru amenajarea casei tale, echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru consultanță sau o oferta personalizată. Microcimentul TOPCRET este un produs durabil, care oferă doar calitate înalta și finisaje aparte pentru locuința ta! Contactează-ne pentru o oferta de preț personalizată!