Pardoseli decorative – unde se potrivesc cel mai bine?

pardoseli decorative

Pardoseli decorative – unde se potrivesc cel mai bine?

Amenajarea unei locuințe, atât la interior cât și la exterior, implică alegerea unor elemente care să funcționeze în armonie și să creeze un decor liniar, iar pardoseală este unul dintre acestea. Aspectul practic și estetică pardoselii definesc stilul locuinței și au potențialul de a îi îmbunătăți semnificativ designul.

În materie de pardoseli, produsele Deqoria își propun să răspundă la cele mai exigențe cerințe când vine vorba despre design interior și calitate, mizând pe diversitate și progres tehnologic. Pardoselile decorative se află în fruntea clasamentului referitor preferințele de pardoseli pentru locuințele și spațiile moderne, iar motivele sunt ușor de intuit: întreținere ușoară, rezistență, proprietăți antiderapante și mai ales, estetică deosebită.

Tipuri de pardoseli decorative

Versatilitatea este o caracteristică principala a pardoselilor decorative, care pot fi integrate diferite tipuri de spații: în locuința, în spații comerciale, în spații industriale. De altfel, acestea au devenit o alternativă modernă la pardoselile tradiționale, fiindcă adaugă o notă personală spațiului în care sunt integrate și creează efecte vizuale remarcabile.

Pardoseală decorativă este apreciată nu numai prin prisma faptului că are o estetică deosebită, dar și pentru că păstrează cu brio trăsăturile practice pe care oricine le așteaptă de la o pardoseală modernă, calitativă. Este ușor de întreținut, durabilă și nu mai presupune îmbinări care îngreunează întreținerea și care afectează aspectul.

Referitor la tipurile de pardoseli decorative pe care le poți găsi la Deqoria, acestea pot fi clasificate astfel:

  • pardoseli din covoare poliuretanice: dacă renovezi un spațiu exterior și vrei să alegi o pardoseală modernă, poți lua în calcul acest tip de pardoseli decorative, destinate amenajării de exterior. Sunt caracterizate de un nivel ridicat de siguranță, datorită efectului antiderapant, ceea ce le face potrvite pentru spații comerciale, terase, trotuare, scări și altfel de locuri cu trafic intens;
  • pardoseli din beton decorativ: prin design, rezistență și mod simplu de întreținere, aceste pardoseli se potrivesc pentru a fi integrate în amenajări moderne, urbane și inclusiv industriale. Poți alege această pardoseală atât pentru spații interioare, cât și pentru spații exterioare. Acestea sunt prezente în restaurante, spații comerciale, hoteluri și locuințe.
  • pardoseli epoxidice: în categoria pardoselilor decorative întră și pardoselile epoxidice, care sunt versatile, rezistente și vin intr-o gama variată de culori, modele, finisaje și texturi, ceea ce le-a făcut să devină preferate și în amenajarea locuințelor, nu numai în spațiile industriale. Acestea pot fi personalizate în funcție de proiectul de amenajare, ceea ce înseamnă că se utilizează cu succes în spații rezidențiale, hypermarket-uri, clădiri de birouri, aeroporturi, parcări, spitale etc. mai ales că pot fi executate la diferite grosimi.

Preț pardoseli decorative

Poți găsi toate aceste tipuri de pardoseli la Deqoria atunci când vrei să transformi un spațiu la prețuri accesibile. Oricare ar fi proiectul tău de amenajare și destinația acestuia (industrială, comercială sau rezidențială), aici vei găsi soluții complete pentru finisaje de interior și exterior.

Prețul variază de la un proiect la altul, iar factorii în funcție de care se stabilesc costurile finale sunt tipul de pardoseală ales, dimensiunea suprafeței care va fi acoperită și starea acesteia.

Așadar, pardoselile decorative își păstrează supremația în tendințele moderne de amenajare, reușind să îmbine caracteristici de ordin practic și estetic și să transforme radical un spațiu, oricare ar fi destinația finală a acestuia.