Microciment – tipuri, avantaje, preț

microciment

Microciment – tipuri, avantaje, preț

Microcimentul este un material compozit care constă într-un amestec de ciment, aditivi, agregate, rășini și pigmenți, fiind capabil să acopere aproape orice fel de suprafață. Rezultatul obținut din amestecarea elementelor anterioare constă într-un strat extrem de subțire de microciment. Poate să fie aplicat atât pe suprafață pereților, cât și pe suprafață podelelor. De asemenea, poate fi folosit cu încredere și în amenajarea exterioară, având capacitatea de a face față cu brio condițiilor meteorologice nefavorabile și nivelului ridicat de umiditate.

Unul dintre atuurile microcimentului în ceea ce privește latura de renovări constă chiar în faptul că poate finisa cu succes zonele deteriorate, redand aspectul plăcut al suprafețelor, fără să le încarce.

Tipuri de microciment

Descoperă gama Deqoria, în care vei găși tipul de microciment potrivit nevoilor tale de amenajare!

Microciment Original

Folosirea microcimentului original este o varianta către care îți poți îndrepta atenția cu încredere, datorită caracteristicilor unice, dar și a faptului că este unul dintre cele mai populare produse ale pieții de profil. Datorită faptului că are o textura fină, potrivită pentru amenajarea interioară în stil contemporan, microcimentul are capacitatea de a atrage imediat atenția și de a oferi un design de-a dreptul spectaculos.

Poate să fie utilizat atât în interior pentru atât diverse suprafețe de interior (pereți, pardoseală, tavan, mobilier de baie, uși, blaturi de bucătărie etc.), cât și în exterior (mobilier de exterior, terase, fațade etc.)

Microciment Rustic

Având un finisaj texturat, microcimentul rustic este o varianta adecvată dacă îți dorești să obții un design natural. Se poate aplică pe diverse suprafețe din interiorul locuinței (pereții din baie, blatul de bucătărie, pereții din camere etc.), dar poate fi luat în considerare și în spațiile exterioare (amenajarea fațadelor, teraselor, mobilierului amplasat în exterior etc.)

Microciment Baxab

Fiind dezvoltat în laboratoare care utilizează echipamente și materiale de înalta calitate, Baxab este un tip de microciment către care îți poți îndrepta atenția și care poate să fie utilizat atât pentru exterior (hoteluri, restaurante, spații comerciale, clădiri rezidențiale), cât și pentru interior. Pe lângă faptul că oferă un design de-a dreptul original, microcimentul Baxab are un finisaj deosebit, dovedindu-și rezistență sporită în timp.

Avantajele microcimentului

Microcimentul este un material rezistent, care face față cu succes multor condiții nefavorabile  (umiditate crescută, temperaturi ridicate și altele). Câteva dintre avantajele de care vei beneficia datorită microcimentului se numără și următoarele.

Rezistență crescută

Datorită faptului că are un nivel crescut de rezistență la razele UV, zgârieturi, șocuri mecanice, microcimentul poate să fie folosit atât în amenajările interioare, cât și în cele exterioare.

Proces simplu de întreținere

Se pot utiliza produse și soluții obișnuite de curățenie, fără să existe riscul că materialul să se degradeze. De asemenea, pentru adăugarea unui plus de strălucire, se poate utiliza un tip de ceară specială pentru pardoseli.

Impermeabilitate ridicată

Unul dintre motivele pentru care microcimentul poate să fie folosit atât în interior, cât și în exterior este faptul că are un nivel ridicat de rezistență la umiditate și la apă. Astfel, poate fi folosit cu încredere pentru baie sau chiar în zonele aflate în apropierea piscinelor.

Preț microciment

Prețul microcimentului variază în funcție de mai multe aspecte, precum dimensiunea suprafeței pe care va fi aplicat sau tipul materialului. Este recomandat să te adresezi unor specialiști în domeniu pentru a obține recomandările și indicațiile necesare cu scopul de a achiziționa o varianta cu un raport calitate preț avantajos.

În situația în care ai nevoie de ajutor pentru alegerea tipului de microciment potrivit, dar și pentru a află care sunt prețurile estimative ale microcimentului în funcție de caracteristicile pe care îți dorești să le îndeplinească, ia în considerare oferta Deqoria și contactează-ne.